Roomblush behang

Een nieuw behang op een meidenkamer. De dochter van mijn klant heeft dit behang zelf gekozen en was zo blij met het resultaat!  

Luxe behang

Het behang van Arte is van zware kwaliteit en wordt geplakt met een speciale lijm. Het straalt zoveel luxe uit op de muur. Wat een verandering van wit naar dit! Mijn klanten krijgen er veel positieve reacties op.

Plinten op de muur 

Idee van de klant zelf - plintjes op de muur van de babykamer. Met weinig middelen kun je toch wel iets heel moois maken. Met plinten maakte ik een grafisch ogend werk op de muur en gaf de muur een frisse witte kleur. 

Muur met kalkverf + hangwerk

Tijd voor iets nieuws en bijzonders, een muur met matte kalkverf in de kleur Mushroom van Vestingh Paint. Een kalkverf muur bestaat uit drie lagen; een primer, een eerste laag en een verdunde laag kalkverf. Een prachtig effect dat aandoet als velvet op je muur! De muur heb ik afgemaakt door het ophangen van de plankjes om lijsten op te zetten. Deze zijn mee geverfd met de muur. 

Toiletrenovatie 

Mooie zwarte tegeltjes in ongewone vorm, maar helemaal van nu. Gecombineerd met een tof behang en een houten plank maakt het dit toilet helemaal af!

Behangen kinderkamer

Een leuk behangetje staat goed op elke kinderkamer. Ik vond dit op lino print gebaseerd behang echt een schitterend design. Vrij neutraal in kleur, warm en lieflijk. 

Renoveren & Stylen kinderkamer

Deze kinderkamer straalt iets authentieks uit. Het mooie is dat we ook gebruik hebben kunnen maken van items die er al waren. Uiteraard kan ik ook uitpakken met mooi behang of een fijn kleur op de muur. 

Tegelen keuken

Deze Marokkaanse Zelliges zijn in kleur geschakeerd en random gezet. Het fijne met deze tegeltjes is dat ze vanuit de losse pols kunnen want ze hebben toch niet allemaal dezelfde vorm. Mijn klant is er superblij mee!

Traprenovatie

Deze renovatie voerde ik uit in mijn eigen woning. Een monnikenwerk met groots resultaat. Elk stukje eiken heb ik met de hand gemeten en gezaagd waardoor een visgraatmotief is ontstaan wanneer je van boven naar beneden kijkt.