Mijn doel met mijn kluswerk is echt om een ruimte te verrijken en mooier te maken. 100m2 muren witten is daarom niet mijn ding. Kies kleur! Ik denk met je mee, praktisch en creatief en ik streef ernaar de klus zo snel en goed mogelijk uit te voeren. 

Je kunt mij de onderstaande werkzaamheden toevertrouwen: scrol naar beneden.

(Voor een indruk van wat ik zoal doe, neem een kijkje in mijn portfolio)

Behangen

Zoveel keus en een enorm effect op een leefruimte - behang! Leuk om te doen en ik doe dat dan ook graag bij jou thuis. Ik kan ook meedenken over het type behang en de eventuele print wanneer gewenst. Ik zorg zelf voor de materialen behalve het behang zelf. 


Klein tegelwerk

Voor al het klein tegelwerk in toilet, keuken of hal kan De Klusseres worden ingezet. Mooi tegelwerk maakt echt het verschil! Neem contact op voor een prijsopgave. 

Schilderwerk binnen

Hebben de wanden een likje verf nodig of heeft de verf op de trap zijn beste tijd wel gehad? Denk ook aan deuren, het verven van een meubelstuk of een mooie muurschildering! Ik kan dit zeker voor je klussen. Ook speciale verfsoorten zijn mij niet onbekend en ik vind het leuk om wat bijzonders te klussen wanneer gevraagd. 

Let op: ik verwijder geen tapijt van trappen voordat er kan worden geschilderd. 

Interieurstyling

Daar is het allemaal mee begonnen, ik zit nooit stil. Mijn eigen interieur blijkt nooit echt af (al denkt mijn partner van wel). Ik vind altijd wel weer een leuke klus in huis om het nog mooier of praktischer te maken. Steeds meer vrienden zeiden dat ik daar toch iets mee moest gaan doen. Zo begon ik met styling advies en uitvoering bij anderen. Het is zo leuk om samen tot een mooi plan te komen en het dan ook nog te kunnen realiseren! Kinderkamers zijn stiekem wel favoriet, daar kan de fantasie echt op los worden gelaten. 

Ophangen en bevestigen

Die afwerking hè, het blijft vaak liggen. Ik kan de meest uiteenlopende zaken ophangen en bevestigen. Denk aan dingen die aan de muur of plafond bevestigd worden, zoals boekenplanken, gordijnrails, een tv-beugel of een schilderijophangsysteem. 

Laminaat leggen

Ik ben ook beschikbaar voor het leggen van laminaat + de ondervloer en het afwerken met plakplinten. Neem voor een prijs contact met mij op. 

Klein timmerwerk

Creatieve oplossingen, plantenbakken, koofjes, iets afwerken. Laat me weten wat de wensen zijn en ik bedenk er iets moois voor.